top of page

Duke of Berkshire® partners

danis-logo-new.png

Danis (België)

Kees Scheepens zette Duke of Berkshire® samen met Stefaan Lambrecht van het Belgische varkensbedrijf Danis uit Koolskamp op de Europese kaart. Het familiebedrijf heeft meer dan 60 jaar ervaring in de varkenshouderij. Het bedrijf fokt de Duke of Berkshire® varkens zelf en heeft ook de slacht in eigen beheer. Bij alle Duke-activiteiten staat dierenwelzijn voorop. The Duke of Berkshire® is inmiddels een van de boegbeelden in het Danis assortiment.

www.danis.be

www.dukeofberkshire.eu

Handelshof

 

Handelshof (Duitsland)

Handelshof is een toonaangevende Duitse groothandel voor gastronomie, hotels, grootverbruikers en zakelijke markt. De groothandel heeft 16 cash & carry markten in West- en Noord-Duitsland en belevert bedrijven ook direct. Handelshof beschouwt het Duke of Berkshire® vlees als “het perfecte genot”.

www.handelshof.de

www.the-duke-of-berkshire.de

logo DGW.png

 

De Groene Weg (Nederland)

De Groene Weg is een biologische slagersformule. De Groene Weg slagerijen maken zich sterk voor lekker, biologisch en ambachtelijk vlees, vleeswaren en andere specialiteiten. Toen ze bij De Groene Weg eenmaal Duke of Berkshire® vlees hadden geproefd, wisten ze dat varkensvlees nóg lekkerder kon. Sindsdien is het vlees een van de speerpunten binnen het assortiment.

www.degroeneweg.nl

media-studio.edited-file-name.jpg

Berkshire Butcher (Nederland)

Frank Bunnik is the one and only Berkshire Butcher: een unieke marktslager, gespecialiseerd in één varkensras. De Berkshire Butcher staat op twee vaste weekmarkten, waar vooral leuke en enthousiaste mensen komen die van lekker eten houden en waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. Op woensdag vind je hem op het Haarlemmerplein in Amsterdam en op zaterdag op de Grote Markt in Haarlem. De laatste zondag van de maand staat hij op de Pure Markt in het Amsterdamse Park Frankendael. Frank heeft ook een webshop die aan huis bezorgt:

www.berkshirebutchershop.com

NTM logo.png

 

Nice to Meat (Nederland)

De Nederlandse horeca wordt vooral beleverd door Nice to Meat uit Almere, een familiebedrijf met een historie van meer dan 120 jaar. “Eet liever wat minder vlees, maar wel beter vlees.” Dat is de overtuiging van de zelfstandige horecaslager. En Duke of Berkshire® is volgens Nice to Meat “varkensvlees op zijn best”.

www.nicetomeat.nl

nicetomeat.nl/producten/the-duke-of-berkshire

VZN logo.png

Vleeshandel Zuid-Nederland (Nederland)

Met de charme van een familiebedrijf levert Vleeshandel Zuid-Nederland al meer dan 45 jaar varkensvlees aan slagers en de horecagroothandel. Het Duke of Berkshire® vlees vormt het neusje van de zalm in het assortiment. Het vlees kan naar snitwens van de klant worden uitgeleverd.

vzn.nu/#berkshire

bottom of page